Bursa'dan skandal görüntüler..

328 izlenme 29 Ağustos 2023
Reklamlar
Motosikletli gençler, yoldan geçen bir vatandaşa kuru sıkı tabancayla ateş açtı. Ardından da bankta oturan bir kadının üzerine su döküp, kahkaha attılar.

Bursa'da çekildiği öne sürülen görüntüde motosiklete binen gençler, yoldan geçen vatandaşlara yönelik skandal bir harekete imza attı. Gençler vatandaşlara kuru sıkı silahla açarken, bir kadının üzerine de su fırlattı. 

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, motosiklete binen iki genç akşam saatlerinde sokakta bulunan vatandaşlara rahatsızlık verdi. Gençler belinden çıkardığı kuru sıkı silah ile vatandaşa "Dayı bak ağzıma mermiyi koyarım" diyerek ateş açtı. Vatandaş neye uğradığını şaşırken, gençler kahkaha ve küfürlerle yollarına devam ettiler.

Çevreye rahatsızlık vermeye devam eden gençler sonrasında ise bankta oturan bir kadının üzerine su fırlattı. Kadın bir anlık korku yaşarken, üzerine gelen suyu eliyle temizlemeye çalıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ahmet Hakan AKP'ye korka korka başkaldırdı Ekrem İmamoğlu’ndan sosyal yardım açıklaması CHP Erdoğan’ı bu görüntülerle vurdu Atatürk'ün Selanik'teki evi için iğrenç teklif