Davutoğlu: AK Partili isimler yakınlarını kurtardı

466 izlenme 17 Şubat 2023
Reklamlar
Ahmet Davutoğlu, "Milletvekili yakını olanlar enkazın başına arama-kurtarma ekiplerini getirttiler, sahipsiz olanlar enkazın altında kaldılar." dedi.

Eski Başbakanlardan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Yakını olan, milletvekili yakını olan enkazın başına arama kurtarma ekiplerini getirttiler, sahipsiz olanlar enkaz altında kaldı. Şimdi bu çok ağır bir durum." dedi.

Sunucu "Şu anlama geliyor; AK Parti'ye ya da hükümete yakın isimler..." deyince Davutoğlu, "Halkın söylediği şey. Bunu kayda alın." ifadelerini kullandı..

"AK Parti'ye yakın isimler vinç getirip enkazın altından çıkardı anlamına gelmiyor mu?" sorusuna Davutoğlu 'tabi' yanıtını verdi.

"BU KURUMLARI ARPALIK GİBİ GÖRÜYORLAR"

Davutoğlu ''Ne işi var Binali Yıldırım'ın çocuklarının Kızılay'ın başında? Bunlar bu kurumları arpalık gibi görüyorlar. Kızılay'ı, AFAD'ı kendi mülkleri gibi gördüler.'' dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İndirim izdihama yol açtı! Ucuz ürün için birbirlerini ezdiler Emniyet'ten açıklama: İBB'nin bize borcu var Bu görüntüleri bir kadın gazeteci çekti: Kadıköy Acıbadem'de utanç verici görüntüler! İktidar yanlısı Akit TV'de skandal sözler: Canlı yayın bir anda karıştı