Deprem bölgesinde İmamoğlu'na saldırarak provokasyon girişiminde bulunan AKP'li 'Şovmen'den açıklama...

1938 izlenme 09 Şubat 2023
Reklamlar
Yardım için deprem bölgesinde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na saldırarak provokasyon girişiminde bulunan AKP'li eski vekil Nursel Reyhanlıoğlu Twitter'dan açıklamada bulundu.

Deprem bölgesinde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na saldıran ve “İngiliz uşağı” diyen eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Reyhanlıoğlu, “Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil. Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın” dedi.

NELER OLMUŞTU?

Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgelerine yardım için gidilirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da belediyenin ekipleriyle yardım için alanına gitmişti.

İBB ekipleri enkazdan canlar kurtarırken, İmamoğlu da bölgede depremzedelere yardım için bulunmuştu.

Eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu. ise deprem bölgesinde bulunan İmamoğlu’na saldırmıştı. AKP’li Reyhanlıoğlu, İmamoğlu’na “İngiliz uşağı defol” diye seslenmişti. İmamoğlu, “Sakin olun derken” Reyhanlıoğlu, “Defol" demişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li danışmandan açıklama geldi. Atatürk’e Kılıçdaroğlu’na ve CHP’lilere hakaret ettiği paylaşımlar ortaya çıktı Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan'dan acı haber Ali Babacan Süleyman Soylu'ya öyle bir yanıt verdi ki... Alkışlar koptu! AKP'li belediye başkanı zamlardan şikayetçi olan vatandaşları hedef aldı