Koronavirüsü bulaştırmak için market raflarındaki ürünleri tek tek yaladı

5243 izlenme 14 Mart 2020
Reklamlar
Koronavirüsün tüm dünyaya yayıldığı Çin'in Wuhan kentinde koronavirüs hastası olduğu öne sürülen bir kişinin, hastalık diğer insanlara da bulaşsın diye market raflarındaki ürünleri yaladığı anlar görüntülendi.

Çin'in Wuhan kentinde çıkan koronavirüs salgını sonrası Çin yönetimi bütün şehri karantina altına almıştı. hayatını kaybeden sayısının azalmasıyla birlikte insanlar sokağa çıkmaya başladılar ama tehlike henüz geçmiş değil.

MARKET RAFLARINDAKİ ÜRÜNLERİ YALADI

Kentten gelen son görüntülerde koronavirüs hastaları kendi hastalıklarını başkalarına bulaştırmak için akıl almaz yöntemlere başvurduğu görülüyor. Görüntülerden birinde market raflarındaki ürünleri başkalarına da hastalık bulaşsın diye yalayan bir kişi görünüyor. Bir diğer görüntüde ise bir kişinin tükürüğünü önünde giden insanların üsütüne ve ellerine doğru savuruyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu’na Soru Sorduğuna Bin Pişman Oldu ! Davutoğlucular Erdoğan'ı MHP’lilerin bu görüntüleriyle uyardı Seçim sonrası piyasalarda dikkat çeken hareketlilik! Dolar güne yükselişle başladı Selçuk Ural: "Türkiye’nin yüzde 90’ı kültürsüz ve kıro!"