Ana Sayfa
29 Ekim 2021 ( 1239 izlenme )
Reklamlar

Milli bayramlarda rahatsızlanan Abdullah Gül'den 29 Ekim mesajı

Abdullah Gül’ün yıllar boyunca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde rahatsızlanması akıllara "acaba bu bayram da hasta olacak mı" sorularını getirdi.

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramları'nda rahatsızlanmasıyla meşhur. 

Hemen hemen bütün bayramlarda rahatsızlanarak gerçekleşen protokollere katılmayan Gül, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin açıklamada bulundu.

İşte o paylaşım:

"Hepimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum."


Bu paylaşımın ardındansa sosyal medya kullanıcıları Gül'e, "Bu bayram hastalanmadınız mı?" sorularını sordular. İşte o paylaşımlardan bazıları:






Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın gündemi sarsan 'dolandırıcılık' sözlerine Davutoğlu'ndan cevap geldi Yarın herkes Yılmaz Özdil'in bu tweetini konuşacak... Katarlılar olayını bir cümle ile özetledi Davutoğlu: AKP'yi ıslah edemedik 'FETÖ gitti İsmailağa geliyor, FETÖ gitti TÜGVA geliyor'