Ana Sayfa
31 Temmuz 2022 ( 2901 izlenme )
Reklamlar

Sıkı AKP'li Ethem Sancak'ın Yeni Partisi Belli Oldu

'Erdoğan'a aşığım' sözleriyle bilinen AKP MKYK üyesi, iş insanı Ethem Sancak'ın yeni siyasi parti adresi belli oldu. Sancak, Salı günü Perinçek'in partisine katılacak.

'Tayyip Erdoğan'a aşığım' diyen, Tank Palet Fabrikası'nı satın aldıktan sonra Katarlılara devreden İş insanı Ethem Sancak, bir süre önce " Biz Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik" demiş, sonrasında ise AKP'den kesin ihraç sebebiyle disiplin kuruluna sevkedilmişti.

Kararı öğrenen Ethem Sancak da, partiden istifa etmişti.

Erdoğan'dan önce 'ineklere aşığım' demişliği var: Bir Ethem Sancak portresi

Son dönem konuşmalarında Vatan Partisi ve Doğu Perinçek övgüleri yapmasıyla da dikkat çeken Sancak'ın partiye katılma kararı aldığı ortaya çıktı.

DOĞU PERİNÇEK İLE BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Sancak, Vatan Partisi İstanbul il Merkezi'nde partinin genel başkanı Doğu Perinçek'in de katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirecek.

Ethem Sancak: 'Erdoğan'ı Gördükçe Aşık Oldum'

Salı günü gerçekleştirilecek toplantıda Ethem Sancak, Vatan Partisi heyetiyle Moskova’ya gitmesi hakkında da bilgi verecek.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meral Akşener’den Fox TV canlı yayınında ortak aday açıklaması: Devlet tecrübesi olan kazanacak bir aday Cumhur İttifakı’na Ankara şoku. AKP'den ve MHP'den topluca istifa edip CHP’ye geçtiler Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama Kanal İstanbul yapılmalı mı? Katılımcıların yüzde 72,4'ü...