Ana Sayfa
02 Ocak 2023 ( 1467 izlenme )
Reklamlar

Sinan Ateş'in son sözleri: 'Benim kalemimi kırmışlar'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ölmeden önce yakın çevresine "Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler” dediğini aktardı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, cuma günü Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'i köşesine taşıdı. Altaylı, Ateş'in MHP'nin Ateş ile arasına mesafe koyduğunu ifade ederken yakın çevresine anlattıklarını aktardı.

Ateş'in yakın çevresine "Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler” dediğini ifaden Altaylı'nın yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Sinan Ateş’in sokak ortasında ö/ldü/rülmesine pek şaşıran yok. Hatta 'Kendisi de şaşırmamıştır' diyor Sinan Ateş’i tanıyanlar. 'FETÖ iftirası ile lekelenmeye çalışıldığı günlerden bu yana kendisine yönelik bir hamle bekliyordu' diyorlar. Birkaç gün önce geldiği İstanbul’da dostlarıyla buluşmuş. O buluşmada söylediği sözler ilginç. 'Benim kalemimi kırmışlar. Haberi geldi. Her an bir şey yapabilirler' demiş. Tanıyanlar 'Bu işle kimin görevlendirildiğini bile biliyordu ama umursamıyordu' diye anlatıyorlar. Ve Sinan Ateş’in siyasi çevresinde bu işi kimin yaptığına, kimin yaptırdığına ilişkin hiçbir bilgi eksiği yok. Herkes her şeyi biliyor. Ve herkes susmuş bekliyor."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Depremde ağır hasara gören bir şehir başka yere taşınacak Musluğu kesilen dinci vakıflar... Bakın nasıl çözüm buldu Abdurrahman Dilipak çöküşü açıkladı 'Peker için infaz timleri kuruldu'