Ana Sayfa
20 Haziran 2023 ( 1955 izlenme )
Reklamlar

Türk kozmetik devi için acı son. İflasına resmen kararı verildi yüzlerce çalışan işsiz kalacak

İflas haberi üstüne iflas haberi gelmeye devam ediyor. Konkordato sürecinden başarıyla çıkamayan Farpa Kozmetik için Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi resmen iflas kararı verdi. Yüzlerce çalışan işsiz kalacak.

Milli Gazete'nin haberine göre, iflas eden şirketlere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez iflas haberi İstanbul Esenyurt merkezli Farpa Kozmetik'ten geldi. Geçtiğimiz aylarda konkordato talep edilen firma ekonomik sıkıntıları bir türlü aşamadı.

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi konkordato sürecinden başarılı çıkamayan Farpa Kozmetik Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi için iflas kararı verdi.

Bünyesinde birçok markayı barındıran Farpa Kozmetik 2021 yılından beri ekonomik anlamda zor günlerden geçiyordu.

Ekonomik verilerin kötüye gittiği Türkiye’de son aylarda bir hayli fazla artan iflas kararları da bu durumu yeterince gözler önüne seriyor.

Şirkette çalışan yüzlerce kişi işsizler kervanına katılacak.

aaaua.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SGK'sına Bakılmaksızın Ücretsiz Olacak! Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 'İmamoğlu'na suikast' haberlerine ilişkin açıklama Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe uyarılar: Kuvvetli fırtına ve yağış geliyor CHP'nin hazırladığı Aile Destekleri Sigortası'nın detayları...