Ana Sayfa
28 Eylül 2021 ( 975 izlenme )
Reklamlar

Ünlü ekonomist Murat Muratoğlu'ndan Yiğit Bulut'a olay gönderme: “Artık mesajım inşallah gitmiştir”

Sözcü Gazetesi'nde yazarlık yapan ekonomist Murat Muratoğlu, Tele1'de ekonomideki gelişmelerini değerlendirirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi danışmanı Yiğit Bulut'a da göndermede bulundu.

TELE1'de ekrana gelen Haber10 programına konuk olan ekonomist Murat Muratoğlu yeni imajı ile Yiğit Bulut'a olay göndermede bulundu. 

Yeni imajı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut'a benzeyen Murat Muratoğlu, "Bu arada saçımı da jöleledim. Belki dikkat çekerim diye. Bir yerlere artık mesajım inşallah gitmiştir. Yiğit Bey'le ikimiz böyle takılıyoruz." dedi.

Murat Muratoğlu canlı yayınında Türkiye ekonomisine dair değerlendirmesinde Merkez Bankası ve TÜİK'i eleştirdi.

'MERKEZ BANKASI VE TÜİK VERİLERİ GÜVEN VERMİYOR'

Muratoğlu, Merkez Bankası'nın ve TÜİK'in verilerine güvenmediğini belirtti. Ekonomist Muratoğlu, Merkez Bankası'nın çekirdek enflasyonu baz alarak faiz kararı aldığını, ayrıca alınan 100 baz puanlık faiz düşüşünün piyasaları kötü etkilediğini söyledi.

İNSANIN KOŞUP DOLAR ALASI GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faizin enflasyona yol açacağına ilişkin teorisinin dünyanın hiçbir yerinde geçerli olmadığını ve yalnızca Erdoğan tarafından savunulduğunu belirten Muratoğlu, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun açıklamalarını hatırlatarak "O açıklamaları okuyunca insanın koşup dolar alası geliyor" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cemal Enginyurt Ali Erbaş ve Halil Konakçı'ya Ateş Püskürdü! 'Hadi Lan Oradan!' Özgür Demirtaş iki ay sonra yaşanacakları açıkladı. Asgari ücreti bir tek o bildi Ümit Özdağ gerçek sanıp paylaştı, DEVA Partisi'nden çok sert tepki geldi Selçuk Geçer doların 39 lira olacağı net tarihi açıkladı: Doların fitili ateşlendi