Ana Sayfa
20 Ekim 2022 ( 2720 izlenme )
Reklamlar

Usta gazeteci Adnan Bulut bombayı patlattı... 40 kişilik AKP grubundan yeni istifalar geliyor

Eski Tarım Bakanı, AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba hem AKP'den hem de milletvekilliğinden istifa etti. Fakıbaba'nın istifası sonrası kulisler hareketlendi. Usta gazeteci ve KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut Ankara kulislerindeki son bilgileri aktardı. Bulut, "Biri çok önemli isim, 3 milletvekilinin daha istifa edeceği konuşuluyor." ifadelerini kullandı.

Eski Tarım Bakanı, AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba uzun süredir partisine ve partisinin yönetimindeki belediyelere 'yolsuzluk' ve 'usulsüzlük' konularında eleştirilerde bulunuyordu. Bugün de Fakıbaba hem partisinden hem de vekillikten istifa etti. Fakıbaba yayınladığı istifa açıklamasında, "Ak Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fakıbaba'nın istifasınında ardından Ankara kulisleri hareketlendi. Usta gazeteci ve KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut son kulis bilgilerini Twitter hesabından paylaştı.

"BİRİ ÇOK ÖNEMLİ 3 VEKİL DAHA.."

Gazeteci Bulut, "AKP’de yeni istifaların yaşanacağı ileri sürülüyor Ankara kulislerinde. Biri çok önemli isim, 3 milletvekilinin daha istifa edeceği konuşuluyor." ifadelerini kullandı.

"YENİ KOPMALARIN OLMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR"

"Fakıbaba bir süredir AKP içindeki Ömer Çelik, Efkan Ala ve Mücahit Arslan’ın oluşturduğu yaklaşık 40 kişilik bir grupla harekete ediyordu." diyen Bulut, "Bu gruptan yeni kopmaların olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Seçim yaklaştıkça pozisyon alacaklardır. Ama yakın gelecekte 3 istifa bekleniyor." dedi.

İşte Bulut'un o paylaşımı:


Gazeteci Bulut, Remziye Demirkol'un sunduğu Gün İzi programında şunları söyledi:

Bir ay içerisinde 3 vekil daha istifa ederse AKP'de çözülme hızlanır.

Herkes istifa etmek istiyor ama korkuyorlar. İstifacılardan birinin de Bülent Arınç'ın oğlunun olduğu söyleniyor. Mücahit Arslan'ın da başka partilerden randevu talep ettiği belirtiliyor.

AKP milletvekilleri artık sokağa çıkamaz hale geldi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zenginler Artık Ambulans Kullanıyor! Saray'a bu soruyu yönelttiler... Hangisine inanalım Fethullah Gülen öldü mü? Sedat Peker'den Soylu'ya... 'Nasıl öğrendim diye merak edeceksin'