Ana Sayfa
27 Ocak 2020 ( 3342 izlenme )
Reklamlar

Yıldız Teknik Üniversitesi profesöründen skandal deprem yorumu

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) FenEdebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü'nde görevli Prof. Dr. Bedri Gencer, geçtiğimiz hafta cuma akşamı gerçekleşen Elazığ depreminin ertesi günü kişisel sosyal medya hesabı üzerinden afetleri çocuk evliliklerinin yasaklanmasına bağlayan bir paylaşımda bulundu.

Gencer Twitter üzerinden “Gayretullaha dokunmak edebiyat değildir. AIDS, ebola virüsü… Avustralya, Çin gayretullaha dokundu azap geldi. Maazallah, biz de zinayı, livatayı yasallaştırarak, Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı” mesajını paylaştı.

Gencer, daha sonra yaptığı paylaşımı sildi. YTÜ’de uzun süredir görev yapan Gencer, daha önce de katıldığı bir seminerde boşanan kadınların “hafif kadınlar” olduğu imasında bulunmuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saadet "olabilir" dedi şartlarını açıkladı Hatay’da Suriyeli nüfusu patladı… 12 yıl sonra belediye başkanı Suriyeli olabilir Demirören'e satılınca havası pek bir değişti... "Haydi Bismillah" diyerek Piyango çekilişi EBA TV'de çocuklara Adnan Menderes'in idam sahnesini izlettiler!