AKP Kongresi'ne katıldığı ortaya çıktı. Akşener'e saldırı girişiminde bulunmuştu. A Haber de oradaydı

1226 izlenme 20 Mayıs 2021
Reklamlar
Meral Akşener'in Rize İkizdere ziyaretinde bir grubun gerçekleştirdiği provokasyonda bulunan şahıslardan birinin AKP kongresine katıldığı ortaya çıktı.

Rize İkizdere’deki İşkencedere Vadisi’ne yapılmak istenen taşocağına karşı köylülerin direnişi devam ederken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in direnişçi köylülere destek ziyaretinde bulundu.

KAVGA ÇIKTI

Akşener, İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada bir provokasyon ortamı oluştu. Akşener'in yanına yaklaşan bir kişi, "PKK ile işbirliği yapan ne işiniz var sizin? Açıklama yapar mısınız?" dedi.

Akşener ise, "Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah'a havale ediyorum. Meral Akşener'e diyorsunuz. Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttun? Hadi oradan" diyerek tepki gösterdi.

A HABER DETAYI

Akşener'in ziyareti sırasından çıkan kavgada A Haber muhabiri ve kameramanın olması ise dikkat çekti.

O anlar kameralara böyle yansıdı:

ŞAHISLARDAN BİRİ AKP'Lİ ÇIKTI

Odatv’de yer alan habere göre, Kavgaya karışan isimler de dikkat çekti. Kavgayı ateşleyenlerden şahıslardan birinin AKP kongresinde fotoğrafları çıktı.



EKŞİ'DE ORTAYA ÇIKTI, TEPKİ GELDİ

Öte yandan Ekşi Sözlük'te ortaya çıkan "Meral Akşener'i öldürün çağrısı yapan AKP'li" başlığıyla ilgili İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz sosyal medya hesabından açıklama yaptı.


Poyraz'ın paylaşımı şöyle:

"Bu hesap değiştirme, isim değiştirme yeteneklerinin ne anlama geldiği de belli. Sen ve sahiplerini bulacağım. Bu memleketi karıştırmayı, iftirayı amaç haline getirmiş ne kadar istihbarat aparatı varsa alayınızı bu milletin huzurunda ifşa edeceğim."

"KENDİ MEMLEKETİNİZDE DE BİTİKSİNİZ"

İyi Parti Meclis Grup Başkan Vekili Türkkan çıkan arbede için tepki gösterdi.

Türkkan şu paylaşımı yaptı:

"Çayeli’ne de bunları göndermişler provokasyon için. 

Yetti mi?

- Hayır.

Size kötü bir haberim var:

Kendi memleketinizde de bitiksiniz, gözlerimiz ile gördük."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'da fırının önünde ekmek kavgası AKP'li İsmail Karaosmanoğlu'ndan şok sözler: "Mangaya yetecek kadar..." Erdoğan'ın 'sığınmacı' açıklamasına AKP'lilerden sert tepki AK Partili olduğunu söyleyen vatandaşın Mansur Yavaş yorumu sosyal medyayı salladı