AKP’li Özhaseki mikrofonun açık olduğunu unuttu. Olay sözler duyuldu

2253 izlenme 07 Ekim 2022
Reklamlar
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki katıldığı programda mikrofonun açık olduğunu unutunca söylediği sözleri herkes duydu. Özhaseki’nin ifadeleri sosyal medyada da gündem oldu.

Milli Gazete'nin haberine göre, AKP’nin önde gelen yöneticilerinden Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı arasında geçen diyalog dikkat çekti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Kayseri’de katıldığı programda bir vatandaşın sorununu dinleyen AKP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı

Memduh Büyükkılıç'a mikrofonların açık olduğunu unutarak tavsiye verdi.

"BİR ŞEY DEME HE DE GEÇ GİTSİN"

Toplantının soru-cevap bölümünde, bir vatandaş Özhaseki ile Büyükkılıç’a turizmle alakalı bazı sorunlardan bahsetti. Bu sırada Özhaseki ile Büyükkılıç arasında “Bir şey deme, He de geç gitsin” ifadelerinin kullanıldığı bir konuşma yaşandı. Söz konusu diyalog sosyal medyada günün konuları arasına girdi.



Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sokak röportajında dikkat çeken görüntüler... Asgari ücretle çalışan genç böyle isyan etti Ankara kulislerini sallayan Erdoğan iddiası Kılıçdaroğlu, küçük yatırımcı uyarısını hatırlattı: Unutulmasın ki bir gün devran döner Meyve suyu içerken artık bir daha düşünün, Mideniz kaldırırsa içersiniz, Süt banyosu skandalının daha beteri!