AKP’nin neden eridiğini en iyi anlatan video. Vatandaş her şeyi tek cümle ile anlattı

1019 izlenme 22 Mart 2022
Reklamlar
Türkiye’de geçim sıkıntısı öyle bir boyuta geldi ki vatandaşlar dışarıdan bir tatlı bile alamadıklarını ifade etmeye başladı.

Türkiye’de ekonominin içler açısı hali sokak röportajlarına da yansımaya başladı. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar, dışarıdan bir tatlı bile alıp yiyemediklerini ifade ediyor.

Bir vatandaş, “Üç kişi bir yemek yiyemiyorum. Çoluğumla çocuğumla bir yere oturup bir döner yiyemiyorum. Nasıl yiyeceğim?” ifadelerini kullandı.

Vatandaşın eşi de, “Bak kahvaltıyla duruyoruz. Acıktık eve gidince uydurup bir şeyler yiyeceğiz. İnan canım şey istiyor almak yemek dışardan korkuyorum yani çok pahalı. Canım tatlı istiyor alamıyorum” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Athena Gökhan Şevki Yılmaz'ı Atatürk'le yerden yere vurdu. Yılmaz'a korkacağı bilgiyi verdi AKP'li İBB Meclis Üyesi Muhammet Kaynar ucuz ekmek kuyruğuna girenler için vicdansızca söz söyledi! Onlar fotoğraf çektirmek için kuyruğa giriyor Son anket sonuçları: Tayyip Erdoğan'dan sonra AKP lideri kim olacak? Özgür Demirtaş, Buket Aydın'a 'Kredi kartım bana ait' deyince ortalık karıştı