Ankara'da 'Bakterili Halk Ekmek' haberi yapan ATV muhabirini rezil etti

2817 izlenme 22 Eylül 2023
Reklamlar
Ankara'da bir Halk Ekmek büfesinin önünde "Bakterili Halk Ekmek" haberi yapan ATV muhabirine, yurttaş "Sabahtan akşama kadar burada duruyorum, hiç şikayet yok. Evime de alıyorum. Bu ekmekte bir sıkıntı yok." diyerek tepki gösterdi.

ATV muhabiri "Bakterili Halk Ekmek" haberi yapmak için Ankara'da bir Halk Ekmek büfesinin önüne elinde ekmekle gitti. Bir yurttaş, "Yalan haber yapıyorsunuz" diyerek muhabire tepki gösterdi. 

Yurttaş, "Sabahtan akşama kadar burada duruyorum, hiç şikayet yok. Evime de alıyorum. Hiç öyle bir sıkıntı yok. Bu ekmekte bir sıkıntı yok ki. Ben de kullanıyorum" dedi. 

ATV muhabiri ise yurttaştan telefonunu indirmesini istedi. Yurttaş, “İndiremem” diyerek cevap verdi. Muhabir, şunları söyledi: 

“Halk ekmekte bakteri ortaya çıktı. Raporlar da ortaya çıktı. Ne düşünüyorsunuz? İnsan sağlığıyla oynuyorlar. Çok ayıp değil mi? Belediye insan sağlığıyla oynuyor.”

"YALAN HABER YAPIYORSUNUZ"

Yurttaşın mikrofonu iteklemesi üzerine muhabir, “Bana dokunamazsınız. Ben size değmiyorum, işimi yapıyorum” diyerek tepki gösterdi.

Yurttaş ise “Ben de işimi yapıyorum. Halkım ben de. Yalan haber yapıyorsunuz” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan, cami içinde Rusya’yla yapılan ateşkesi anlattı İsrail, Hamaney’e sert çıktı 'Klavye arkasından konuşmak kolay' AKP'li Daire Başkanı Rüşveti Çay Paketlerinde Almış Bilim Kurulu Üyesi Akın İstanbul koptu gidiyor dedi.