Ana Sayfa
23 Ocak 2024 ( 1525 izlenme )
Reklamlar

Emekli zammı yüzde 49.25 oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, SSK ve BağKur emeklilerine yapılacak zam oranının ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e yükseltildiğini bildirdi

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından, SSK ve BağKur emekli aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını %49,25’e yükselttiklerini duyurdu.

Bakan Işıkhan, yaptığı açıklamada:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 2024’ü Emekliler Yılı ilan etmiştik. Bu kapsamda emeklilerimize yönelik ekonomik, sosyal, kültürel çalışmaları ve müjdeleri bu yıl boyunca tek tek hayata geçireceğiz. Bir güzel haberi de paylaşmak istiyorum; SSK ve BağKur emeklilerimizin aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını %49,25’e yükseltiyoruz. Böylece bu yıl tüm emeklilerimizin aynı oranda artış almasını sağlıyoruz. Kıymetli emeklilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

yhjm.jpg

yj.jpg


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

DEM Parti İstanbul kararını açıkladı KPSS birincisini böyle elediler Akkuyu Nükleer Santrali'nde patlama Sedat Peker art arda paylaştı: Erk Acarer'den Binali Yıldırım'ı köşeye sıkıştıracak soru!