Ana Sayfa
17 Aralık 2022 ( 3258 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu'na vuracağım diye rezil oldu

Melih Gökçek, geçtiğimiz gün Ekrem İmamoğlu için verilen siyasi yasak kararına tepki amaçlı Saraçhane'de düzenlenen mitingdeki kalabalığa ilişkin "Duraklardaki kalabalık Ekrem’in Saraçhane'de topladığı kalabalıktan çok daha fazla…" şeklinde paylaşımda bulundu. Gökçek'in paylaşımında kalabalık metrobüs duraklarına yer verilirken, görüntülerin AKP dönemine ait olduğu anlaşıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki altılı masanın liderleri, Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki mahkumiyet kararının ardından geçtiğimiz gün Saraçhane Meydanı'nda bir araya geldi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından mitingdeki kalabalığı metrobüs duraklarındaki görüntülerle kıyaslayarak tiye aldı. Gökçek paylaşımında "Duraklardaki kalabalık Ekrem’in Saraçhane'de topladığı kalabalıktan çok daha fazla…" ifadelerine yer verdi.

melihgokcek.jpg

Gökçek'in yayınladığı sözkonusu metrobüs durakları görüntülerinin, Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanlığından önceki dönemlerde çekildiği ortaya çıktı.

Sosyal medyada iktidar karşıtı eleştirileriyle bilinen Murad Çobanoğlu, o görüntüleri tek tek araştırarak hangi zaman diliminde kaydedildiğini paylaştı.

Çobanoğlu'nun paylaşımları şöyle:

ekranalintisi.jpg

123.jpg

1234.jpg

12345.jpg

123456.jpg

Gökçek'in geçmişteki paylaşımları

Gökçek, daha önce "Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmalarda kaydedilmiş SİHA görüntüleri" diyerek oyun videosu paylaşmıştı.

gokcek1kgxb.jpg

Eski Beşiktaşlı futbolcu Vincet Aboubakar'a yapılan montaj bir görseli sosyal medya hesabından paylaşarak karakol baskınında şehit olduğunu yazmıştı. Gökçek paylaşımı silerek özür dilemişti.

abubakeroglu7ghb.jpeg

Peki mitingde kaç kişi vardı?
Öte yandan Emniyet, hapis cezası ve siyasi yasak verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için düzenlenen mitinge 25 bin kişinin katıldığını iddia etmiş, İBB ise katılımın 200 bin kişi olduğunu ifade etmişti.

Mitingden kameralara yansıyan kalabalığın görüntüleri ise şöyle:

whatsappimage20221215at1926061.jpeg

whatsappimage20221215at1926062.jpeg



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BOTAŞ eski müdüründen doğalgaz uyarısı Selçuk Geçer'den dolar sahiplerini bayram ettirecek uyarı: "Dolar kuru bu tarihte 42 liraya yükselecek" AKP milletvekili İsmet Uçma hayatını kaybetti Fatih Portakal’dan Serdar Ortaç’a sert sözler! “Sanatçı değil, omurgasız biri…”