Mansur Yavaş'tan Akşener'e 'korkaklık' yanıtı

627 izlenme 20 Aralık 2023
Reklamlar
Meral Akşener dün, İmamoğlu ve Yavaş'a yönelik "İkisi de korkup, milletin isteğini kabul etmediler" ifadelerini kullanmıştı. Mansur Yavaş, Akşener'in bu ifadelerine yanıt vererek "Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor" yanıtını verdi.
İYİ Parti lideri Meral Akşener dün Uşak'ta, partisinden istifa edenlerin ardından rest çekerek "Partimize operasyon olduğu ortaya çıktı. Savaş ilanı olarak kabul ediyorum" demişti

Yine aynı konuşmada Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a da tepki göstererek "Dün bir aydınlanma yaşadım ve bugün sövenler, rahmetli anama kadar işi götürdüler artık. Ama kazanana kadar ağzımı hiç açmadım. Onları masaya götürdüm ve masadan kovuldum. Ama ikisi de korkup, milletin isteğini kabul etmedi." açıklamalarında bulunmuştu.

MANSUR YAVAŞ'TAN AKŞENER'E İLK YANIT

Akşener'in açıklamalarının yankıları sürerken, o sözlerle ilgili Mansur Yavaş gazetecilerden gelen soruları yanıtladı ve Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak açıkçası zoruma gidiyor. Korkak falan değilim. Önceliğimiz kesinlikle ama kesinlikle Ankara'dır" açıklamalarında bulundu.

"Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına dair çok söylemi oldu. Keşke bunu son ana bırakmadan farklı bir karar alınsaydı" açıklamalarında bulunan Yavaş, "İlle benim aday olmamı istiyorsa belki o şekilde önümü açabilirdi" dedi.

tt.png

EKREM İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Akşener'in sözlerine İmamoğlu da yanıt vermiş ve "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener'in açıklamalarına, "Omuz omuza mücadele ettiğimiz, aynı masayı paylaştığımız dostlarımızı bize karşı kışkırtıyorlar. Bir kısım dostlar oyuna geliyor, bazen haddini aşan cümleler kurabiliyorlar. Biz başından beri 'Eski dost düşman olmaz' dedik. Kalbimizi kırsalar da kalp kırmayacağız. Elimizi itseler de elimizi uzatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Benzin ve motorin zammını duyurdu Türkiye ormanların yanmasına kahrolurken Kızılay'ın attığı mesaj tepki çekti Benzine okkalı zam! Akaryakıtta tabela bu gece bir kez daha değişiyor Yunanistan 10 bin sığınmacıyı Türkiye'ye gönderiyor