Meclis gerildi! “Terörist senin babandır”

950 izlenme 15 Kasım 2023
Reklamlar
HEDEP‘li Meral Danış Beştaş, partisinin 9 milletvekilinin yurtdışına çıkamadığını söyledi. Beştaş’ın konuşmasını AKP’li bir milletvekili “terörist” diyerek kesti. Beştaş da AKP sıralarına dönüp “senin babandır” yanıtını verdi.

Meclis Genel Kurulu’nda HEDEP ile AKP arasında dün tartışma çıktı. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş söz alarak partisinden 9 milletvekilinin yurtdışı yasağının olduğunu söyledi.

Beştaş’ın konuşması AKP’li İsmail Erdem’in sözleri ile kesildi. Erdem, “Terör seviciliği” ifadesini kullandı. Beştaş ise Erdem’in sözlerine, “Terörist senin babandır! Sensin! Tamam mı?” diyerek yanıt verdi.

“AĞZINI TOPLA ADİ HERİF”

HEDEP’li Gergerlioğlu da Meclis‘te MHP lideri Bahçeli’nin AYM’yi hedef alan sözlerine tepki gösterdi. MHP’li Akçay, Gergerlioğlu’na “Sen ağzını topla. Adi herif” diye hakaret ederek cevap verdi. Hakaret sonrası birleşime ara verildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı'dan Ali Erbaş'a 'Atatürk'e lanet' tepkisi: Açıkça "Erdoğan yargılansın" dediler Tarkan'ın İzmir'deki 9 Eylül konseri rekorlar kitabına girdi İstismar haberini yapana tutuklama