Muhalif Teyze'ye yasak. Liflerini sattırmıyorlar. Vicdan da kurumuş

1822 izlenme 18 Ocak 2022
Reklamlar
Sokak röportajında iktidarın ekonomi politikasını eleştirmesiyle gündem olan Zehra Canan, el işi lif ve patikleri satmasını engellenmeye çalışıldığını belirterek, "Kaç kere karakola çektiler. Konuşma karşındaki polis, bekçi diyorlar. Beni susturuyorlar ama ben susmadım" dedi.

Sokak röportajındaki ekonomiyi eleştirdiği sözleriyle gündem olan Zehra Canan, el işi lif ve patikleri satmasını engellemeye çalıştıklarını belirtti.

Zehra Canan, Tele1'de Merdan Yanardağ’ın sunduğu 18 Dakika programına konuştu.

Canan, Emre Kongar ve Merdan Yanardağ'ın katıldığı proramda "Sattırmıyorlar liflerimi bile. Kaç kere karakola çektiler. Valilik diyorlar. Ben de ‘kardeşim ben ne yiyeyim, çocuğumun işi gücü yok’ diyorum. Bana ne diyorlar, konuşma karşındaki polis, bekçi diyorlar. Beni susturuyorlar ama ben susmadım" dedi.

Valilikten ve emniyetten gelip sürekli el işi lif ve patikleri satmasını engellemeye çalıştıklarını belirten Canan, "Bana ne diyorlar, konuşma karşındaki polis, bekçi diyorlar. Beni susturuyorlar ama ben susmadım" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU

Ankara Kızılay'da ördüğü lif ve patikleri satarak geçimini kazanmaya çalışan Zehra Canan, hem mevcut iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi, hem de geçmiş döneme ilişkin konuştu.

Daha önce de sokak röportajlarına verdiği yanıtlarla adı “Muhalif Teyze” olan kadının son röportajında hükümetin “Çin modeli” diyerek başlattığı ekonomi politikalarına sert eleştiriler vardı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Faik Öztrak çok sert konuştu: O densiz cüreti Erdoğan'dan alıyor! Türkiye son 24 saatte vaka artış hızında dünyada 4. sıraya yükseldi AKP kongresinde korkulan oldu Yavaş'tan sert açıklama "Çamur siyaseti"