Saray masrafları soruldu: "Dünyaya hükmeden biri için israf değil"

582 izlenme 15 Ekim 2020
Reklamlar
İstanbul Bakırköy'de Sayıştay raporu açıklandıktan sonra Youtube'da yayın yapan Medyalı TV sokağın nabzını tuttu. Yapılan röportajda dikkat notları yer aldı.

Sayıştay izleme açıklandıktan sonra Youtube'da yayın yapan Medyali TV sokağın nabzını tuttu. yapılan röportajda dikkat çeken konuşmalar yer aldı. İki tane yapılsın röportajda, "Dünyaya hükmeden bi insan ... O kadar olsun" dedi.

Sayıştay izleme açıklandıktan sonra Medyali TV sokağın nabzını tuttu. Sayıştay raporunda 'Saray'ın giderleri göze çarptı. Medyali TV'nin "Sayıştay raporu açıklandı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın harcamaları günlük 10 milyon TL. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna iki vatandaş "Bizim küçücük evimizde bile bir sürü masrafımız oluyor. Yani koca Türkiye'yi yöneten bir insanın illaki masrafı olur. Dünyaya hükmeden bir insan o kadar olsun. Neden israf olsun, herkes her şeyi yapıyor. cevabını verdi. 

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP lideri Kemal Klılıçdaroğlu saat 22:00'ye randevu verdi. ''Kaçış planını ifşa edeceğim'' Saray'ın hazırladığı 29 Ekim videosunda Atatürk'e yer yok! Üniversite şenliğinde ÖSO standı Ümit Özdağ, "Türklerin insanlık haklarına aykırı"