Ana Sayfa
14 Şubat 2022 ( 8892 izlenme )
Reklamlar

Ahmet Hakan seçimi kimin kazanacağını açıkladı! Saray'da herkes birbirine bu yazıyı gösteriyor...

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü "Altılı masanın şansı var mı?" başlıklı yazısında Saray'ın gözünü diktiği Millet İttifakı'nın durumunu yorumlarken seçimi kimin kazanacağını açıkladı.

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında seçim yarışı tüm hızıyla sürerken iktidara yakın yazar Ahmet Hakan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sinirlendirecek bir analiz yaptı. Ahmet Hakan "Altılı masanın şansı var mı?" başlıklı yazısında seçimi kimin kazanacağını açıkladı.

Hürriyet Gazetesi Ahmet Hakan, geçtiğimiz gün 6 muhalefet liderinin bir araya gelerek Ankara’da bulunan Ahlatlıbel Tesisleri'ndeki toplantısıyla Türkiye’de merak edilen bir soruya cevap verdi. Hakan bugünkü “Altılı masanın şansı var mı?” başlıklı yazısına lafı dolandırmadan kestirme bir cevap verdi.

AHMET HAKAN, "MİLLET İTTİFAKI SEÇİMİ KAZANABİLİR Mİ" SORUSUNU YANITLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AKP hükümetine yakınlığıyla da tanınan Ahmet Hakan, Millet İttifakı seçimleri kazanabilir mi sorusuna  "Evet" diye cevap verdi. 

AKP hükümetinin Türkiye’nin şuan ki durumuna çare bulamaması halinde  Millet İttifakı’nın seçimi kazanabileceğini söyleyen Ahmet Hakan bu gerçeği yazısında “Büyük laflara, alengirli tahlillere, janjanlı mukayeselere falan hiç girmeden... Pahalılık önlenmezse, enflasyon düşmezse, elektrik faturalarına bir çözüm bulunmazsa... Evet, var.” Sözleriyle dile getrdi.

Ahmet Hakan’ın bu yazısı  halkın ekonomik sıkıntılardan ve gelen zamlardan dolayı sitem içerisinde olduğu bu dönemde Türkiye’deki seçimi Millet İttifakı kazanır anlamına da çıktı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ece Üner'den Şule Çet davası tepkisi Sedat Peker, Ankara'ya ve Süleyman Soylu'ya seslendi EPGİS açıkladı! Benzine 28 kuruş zam geldi Canlı yayında ortalık karıştı, Haber Global'de Erdal Aksünger ile Serkan Toper birbirine girdi