Ana Sayfa
20 Aralık 2020 ( 1004 izlenme )
Reklamlar

Aktrollerin hedefindeki gazeteciye belden aşağı mesajlar: "Oğluma da taciz mesajları attılar"

Aktrollerden gazeteci Özlem Gürses'e bel altı mesajlar ... Gürses, "Oğluma da taciz mesajları attılar, onlarca" diye belirtti ...

Halk TV sunucusu gazeteci Özlem Gürses'e Aktroller belden aşağı mesajlar attı.

Çin'e gitmek üzere 4 Aralık'ta Halkalı'dan uğurlanan, ancak Maltepe'den geri döndüğü söylenen trenle ilgili olarak yorum yapan Gürses, yazım söylemişti:

"Böyle bir proje varmış meğerse Çok güzel. Harika.Yapalım tabi.Kimsenin bir itirazı yok. Herkes arkasından uğurluyor Alkışlar. Kıyamet Basın mensupları, canlı yayınlar Ondan sonra gidiyor Halkalı'ya ve duruyor tren. Çin'e vagon gitmiyor yani. Yolculuk Halkalı'da bitmiş yani .. "

"BATAKLIK ..."

Cumhurbaskanı Erdoğan ise dün Özlem Gürses'i adını vermeyi hedef almış ve "Böyle bir karşısında duymayan saklamak gereği üz bile duymayan zihniyetin bu ülkenin faydası yoktur" demişti.

Erdoğan'ın sözlerinin ardından Aktroller harekete geçerken, Gürses de sosyal medya hesabından, altında gelen bel altı mesajları ifşa etti.

Gelen mesajlar için, "Bataklık" ifadesini kullanan Gürses, "Yüzlercesi var ... Bazıları fotoğraflı. Oğluma da taciz mesajları attılar, onlarca. Ülkeleri kilitledi" diye yazdı.

İşte Özlem Gürses'in o mesajı:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çorlu tren kazasında oğlunu kaybeden anne Gülben Ergen'e seslendi: 'Telefonunu çıkar' diyen 'dayılara' güncelleme geldi Erdoğan'ın eski danışmanı Akif Beki'den olay sözler! Demek ki asıl suçları buymuş Suriyeli AKP'den aday adayı oldu