Ana Sayfa
09 Ağustos 2021 ( 1425 izlenme )
Reklamlar

MHP'li İzzet Ulvi Yönter kendisine geçmişini hatırlatan Levent Kazak'ı hedef aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, oyuncusenarist Levent Kazak'a hakaret ederken, "İşin gücün yok mu müptezel herif!" diyerek Kazak'ı hedef gösterdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in orman yangınlarının ardından yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ı hedef göstermesi kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Daha sonra Yönter, bu paylaşıma tepki gösteren TİP Milletvekili Barış Atay'ı hedef aldı. 

AKPMHP  ittifakının kurulmasının öncesinde attığı tweetler ortaya çıkan Yönter, bu kez de oyuncusenarist Levent Kazak'a hakaret etti. 

Oyuncu Levent Kazak, sosyal medya hesabından MHP'li Yönter'in AKP'yi eleştirdiği tweetini ekleyerek "Şu twiti silmişsin. Dediğin gibi gerisini düşündüm ve şunu merak ettim, ne yaşadın da şehit Faruk Gezen'in yıkık evine sırtını döndün?" diye sordu.

Fotoğraf açıklaması yok.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız istifa etti Ekonomist, doların neden 15 TL'de bile durdurulamayacağını açıkladı İmamoğlu dediğini yaptı! Süleymaniye Camii'nin siluetini bozan inşaat mühürlendi İktidar mensubu bürokratlar, muhalefete dosyalar götürüyor.