Ana Sayfa
18 Ağustos 2021 ( 4061 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker’in oğlundan olay yaratan paylaşım. Babası “Tayyip abi” diye seslenmişti

Sedat Peker’in AKP ile FETÖ arasında gizli görüşmelerin yürütüldüğünü iddia ettiği açıklamalarının ardından oğlu Celal Han Peker sosyal medya hesabından olay yaratan bir paylaşımda bulundu.

Medyaradar’da yer alan habere göre, bir süredir ailesiyle beraber yurt dışında yaşayan ve suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunun Sedat Peker, ülke gündemini sarsan iddialarına devam ederken, en son Nokta Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven'e yönelik paylaşımlarda bulundu.


FETÖ soruşturmasından firari durumda bulunan Cevheri Güven’in iddialarına yanıt veren suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP Ankara Milletvekili Mücahit Aslan üzerinden iktidar ile FETÖ arasında gizli görüşmelerin yürütüldüğünü iddia etti.


Bu arada Sedat Peker'in oğlu Celal Han Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu.


“TAYYİP ABİ” SESLENMİŞTİ

Sedat Peker daha önce yaptığı bir paylaşımda "Tayyip abi" dediği AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "helalleşmek" için bir video yayımlayacağını duyurmuş, daha sonra video yayımlamaktan vazgeçmişti.

Peker'in oğlu Celal Han Peker, dün akşam yaptığı manidar paylaşımında "Helalleşmenin en büyüğü oluyordu ama bazıları anlamadı zekanı …" ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'nin hazırladığı Aile Destekleri Sigortası'nın detayları... İmam Hatipli Vatandaş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü Korona virüsten hayatını kaybeden Burhan Kuzu korona için bakın ne demişti Aysun Kayacı bu defa Hakan Ural'a kafayı taktı