Bağcılar'da AKP'ye şok | "Erdoğan başa geldiğinde bir yüzüğü vardı şimdi neyi var"

802 izlenme 15 Ekim 2021
Reklamlar
Bağcılar'da AKP'ye şok | "Erdoğan başa geldiğinde bir yüzüğü vardı şimdi neyi var"
Yeniçağ TV, mikrofonunu halka uzattı,. Bağcılar'daki vatandaşlara: "Yarın erken seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?" diye sorduk.

Yoğunlukla muhalefeti destekleyen vatandaşlar; parti olarak  İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne, isim olarak ise Ekrem İmamoğlu'na, milliyetçi ve daha yapıcı oldukları için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e oy vereceklerini ifade ettiler.

Yarın erken seçim olsa: "Bu hükümete oy vermeyeceğim kesin, Erdoğan'ın karşısında kim varsa ona veririz." diyen vatandaşlar da vardı.

Gerekçeleri ise: "Son 5 senedir iktidarın yaptıklarından hiç memnun kalmamaları, Türkiye'nin ekonomisi, işsizlik, iktidar yandaşı olmayanlara terörist gözüyle bakılması, başkanlığın hep cebe sistemi olması, kendi ülkelerinde kendilerini göçmen olarak hissetmeleri." oldu.

Haber: Hatice Türkyılmaz
Kameraman: Ali Kemal Cora

Kaynak: Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Anket sonuçları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı kızdırdı Avrupa bu olayı konuşuyor... "Kornacı Türkler polis dövdü" Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde tutuklama kararı AKP'nin yüksek fiyatları saklama planı